Παράξενα Περίεργα Μεταφυσικό

Kalpa Vigraha,το παράξενο αγαλματίδιο που έχει προκαλέσει στην CIA πολύ άγχος

Tα παρακάτω έχουν σταλεί από δύο συνταξιούχους πράκτορες της CIA που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι. Η απώλεια ενός μικρού, μόλις 47 γραμμαρίων, αρχαίου ινδουιστικού ορειχάλκινου αγαλματιδίου που…ονομάζεται Kalpa Vigraha έχει προκαλέσει στην CIA πολύ άγχος.

Ποια ήταν η σημασία αυτού του ειδώλου; Τι κάνει η CIA με ένα αρχαίο ινδουιστικό λείψανο; Και γιατί τόσο άγχος; Η ιστορία ξεκινά σχεδόν μισό αιώνα πριν. Ένα βαρύ κιβώτιο που περιείχε το είδωλο σύμφωνα με πληροφορίες δίνεται σε αξιωματούχους της CIA για να φυλαχτεί στο Lo Monthang («Mustang» ονομάζεται στα αρχεία της CIA) από έναν Θιβετιανό μοναχό ο οποίος συνοδευόταν από φρουρούς Khampa κάποια στιγμή το 1959-60.

Ένας περίεργος αξιωματούχος της CIA κατέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα τους είπε ο μοναχός για το κιβώτιο και το περιεχόμενό του. Γιατί πίστευε πως ήταν σημαντικό να καταγράψει την ιστορία του μοναχού; Απ’ ότι φαίνεται όμως, οι Αμερικανοί αρχικά δεν ήταν αρκετά εντυπωσιασμένοι με τις αξίες που συνδέονται με τα αντικείμενα της ανατολικής λατρείας εκείνη την εποχή, καθώς προτεραιότητά τους ήταν να διεξάγουν έναν ανταρτοπόλεμο εναντίον των κινεζικών δυνάμεων που προωθούνταν στο Θιβέτ.

Την ίδια εβδομάδα που οι υπάλληλοι της CIA παρέλαβαν το κιβώτιο υπήρξαν μερικές αψιμαχίες με κινέζικες δυνάμεις κατά τη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκαν ο μοναχός και οι φρουροί του. Οι υπάλληλοι της CIA, μην ξέροντας τι να κάνουν το περίεργο κιβώτιο το φόρτωσαν σε ένα αεροσκάφος και το έστειλαν σε μια μυστική αεροπορική βάση στην Ινδία, αργότερα το μετέφεραν στο στρατόπεδο Hale, μια εγκαταλειμμένη βάση του στρατού κοντά στο Vail του Κολοράντο. Λίγες εβδομάδες αργότερα το κιβώτιο κατέληξε σε μια αποθήκη της CIA στην Ουάσιγκτον με τον κωδικό «ST Circus Mustang-0183».

Αρκετός καιρός θα περάσει προτού κάποιος στην CIA αποφασίσει να δείξει ενδιαφέρον για το κιβώτιο και το περιεχόμενό του. Ένα παράξενο χειρόγραφο που βρέθηκε στο εσωτερικό και το ασυνήθιστης ηλικίας κιβώτιο σε συνδυασμό με το μοναδικό σχεδιασμό του, τους ώθησε να κάνουν δοκιμές με ραδιενεργό άνθρακα στο ξύλο από το οποίο αποτελούνταν το κιβώτιο.

Τα αποτελέσματα που τους δόθηκαν από το Εργαστήριο Ακτινοβολίας Berkeley του το Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας (UCRL) εξέπληξε τους υπαλλήλους της CIA. Η παλαιότητα του φθαρμένου ξύλινου κιβωτίου και του ειδώλου ήταν σκέτη σπαζοκεφαλιά. Δεν ανήκε σε αυτή την yuga (γιούγκα – οι εποχές στην ινδουιστική ιστορία), όπως είχε ισχυριστεί ο μοναχός. Ανήκε σε μια περίοδο που ονομάζεται Dwapara yuga, κάνοντας το, το παλαιότερο ανθρώπινο τεχνούργημα.

Η χρονολόγηση με ραδιενεργό άνθρακα (C14) που διεξήχθη από το UCRL για το βαρύ κιβώτιο, του όποιου η κάθε πλευρά είχε πάχος 22 εκατοστά έδειξε μια χρονολογία περίπου στο 26.450 π.Χ.. Αυτό το κάνει πάνω από 28.450 χρόνια παλιό, και περίπου 23.300 χρόνια παλαιότερο από τον θρυλικό ινδουιστικό πόλεμο Kurukshetra. Ειδικοί εξέτασαν και το είδωλο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν το παλαιότερο ινδουιστικό είδωλο. Κανένας γνωστός πολιτισμός της ιστορίας δεν υπήρχε πριν από 6.000 χρόνια.

Το Kalpa Vigraha σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε μέσα στο βαρύ μεταλλικό κιβώτιο, που ήταν επενδεδυμένο με ξύλο, και ήταν κλειδωμένο με μια αρχαία κλειδαριά. Το κιβώτιο από μόνο του ήταν παράξενο, καθώς ο ελεύθερος χώρος στο εσωτερικό του ήταν μόλις 20x20x20 εκατοστά, ενώ το ξύλο που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή και των πέντε πλευρών του είχαν πάχος περίπου 22 εκατοστά το καθένα! Το καπάκι του είχε πάχος περίπου 15 εκατοστά.

Οι πλευρές από ξύλο τικ προστατευόταν περισσότερο από μια πλάκα κράματος χαλκού πάχους 2,5 εκατοστών η οποία, παρά τη σοβαρή εξωτερική διάβρωση, είχε διατηρήσει το ξύλο σε καλό βαθμό. Οι πλάκες φαίνεται πως είχαν καρφωθεί στο ξύλο με καρφιά από παρόμοιο κράμα. Αν και έλειπαν πολλά πριτσίνια, το μεταλλικό περίβλημα ήταν καλά στερεωμένο. Το κιβώτιο φαινόταν πως είχε μένει θαμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν και ήταν ορατές γρατσουνιές στο εξωτερικό, από τις απόπειρες που γινόταν για να καθαριστεί από τη διάβρωση.

Η υγρασία δεν είχε περάσει στο εσωτερικό του κιβωτίου, παρά την ηλικία του, αν και σε κάποιο βαθμό παρατηρήθηκε φυσική οξείδωση και φθορά στο περιεχόμενο του -ένα χειρόγραφο γραμμένο σε ξύλινα πηχάκια και το μικρό χάλκινο είδωλο. Το παλιό προ-Rigvedic σανσκριτικού τύπου χειρόγραφο μεταφράστηκε από την CIA με δυσκολία.

Μάλιστα αναφέρεται πως χρειάστηκαν δύο χρόνια για την αποκρυπτογράφηση, απασχολώντας ειδικούς μεταξύ των οποίων και ορισμένοι Ινδοί και Νεπαλέζοι. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γλώσσα ανήκε στην πρώτη περίοδο του Ινδουισμού, που θεωρούνταν πως δεν υπήρχε καμία γλώσσα και ότι οι Βέδες είχαν διασωθεί προφορικά.

Το χειρόγραφο φαινόταν να είναι κάτι σαν σανσκριτικά, αλλά κανείς αρχαιολόγος ή ιστορικός δεν είχε συναντήσει πριν κάτι ανάλογο. Το χειρόγραφο ανέφερε το όνομα του ειδώλου -«kalpa maha-ayusham rasayana vigraha» και η CIA το «κόντυνε» σε «Kalpa Vigraha».Το Kalpa Vigraha είναι ένα μικρό ορειχάλκινο είδωλο βάρους 47,10 γραμμαρίων που απεικονίζει μια θεότητα που μοιάζει με τον Ινδουιστικό θεό Σίβα γονατιστό ή καθιστό στο ένα γόνατο. Στο κεφάλι του σχηματίζεται κάτι σαν φίδι.

Στο δεξί χέρι ήταν ένας δίσκος ή ένα κυκλικό όπλο, ίσως το «sudharshan- chakra» της ινδουιστικής μυθολογίας. Γύρω από το λαιμό του ήταν μια σειρά από χάντρες. Το μέταλλο σχηματίζει τρεις «θηλιές» στη μία πλευρά από το φίδι, ένα χέρι που κρατάει ένα βούκινο και τον δίσκο. Είχε ύψος περίπου 5,3 εκατοστά και πλάτος περίπου 4,7 εκατοστά, με μια κυκλική βάση μήκους 2,5 εκατοστών και πλάτους 1,7. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι το μικρό άγαλμα είχε εξαιρετική σημασία για να διατηρείτε με τόσο φροντίδα σε ένα κιβώτιο τόσο σκληρό και με τέτοια αντοχή.

Όμως, μετά τη μετάφραση του χειρογράφου, τα γεγονότα που περιβάλλουν το Kalpa Vigraha πήραν ξαφνικά μια μυστηριώδη στροφή. Τα αρχεία του UCRL κατασχέθηκαν από τη CIA και ένα πέπλο σιωπής απλώθηκε σε ότι είχε να κάνει με το κιβώτιο και το ινδουιστικό είδωλο. Το «ST Circus Mustang-0183» αφαιρέθηκε από τον κατάλογο στην αποθήκη της CIA, και όλο το επεισόδιο κρύφτηκε για κάποιο ανεξήγητο λόγο.

Ωστόσο, η ανώνυμη πηγή, ένας συνταξιούχος πράκτορας της CIA, αποκάλυψε ότι με βάση το κείμενο του χειρόγραφου που βρέθηκε μαζί με το είδωλο, πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από άκρως απόρρητα πειράματα από τη CIA σε ανυποψίαστους πολίτες στις ΗΠΑ και σε άλλα μέρη τον κόσμο. Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, στο Langley της Βιρτζίνια, ένας «εσωτερικός κύκλος» της CIA αφιερώθηκε στη διεξαγωγή πειραμάτων στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Βασίστηκε στο αρχαίο χειρόγραφο και το Kalpa Vigraha έπαιξε σημαντικότερο ρόλο σε αυτή την παράξενη έρευνα.

Η πηγή, που εν μέρει εμπλέκονταν στην έρευνα, εξήγησε ότι ένα από τα πειράματα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έπρεπε κάποιος να πίνει ένα ποτήρι νερό κάθε ημέρα για 3 ημέρες. Αυτό το νερό νωρίτερα είχε «φορτιστεί» από πράκτορες της CIA απλά τοποθετώντας το είδωλο σε ένα μεγάλο χάλκινο δοχείο που περιέχει πόσιμο νερό για 9 ημέρες, πριν το πιεί το «πειραματόζωο».

Κανείς δεν ήξερε τι αποτελέσματα περίμεναν να έχουν από αυτό το αθώο πείραμα εκείνη την εποχή, αλλά κορυφαίοι αξιωματούχοι της CIA έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Το «φορτισμένο» νερό εστάλη και σε διάφορα εργαστήρια κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και όλες οι εκθέσεις και τα έγγραφα που έλαβαν από τα εργαστήρια εστάλησαν απευθείας στον διευθυντή της CIA, John McCone.

Η ανώνυμη πηγή θυμάται ότι εκείνη την περίοδο μια σειρά από βιβλία σχετικά με την ομοιοπαθητική και την ayurveda (Αγιουρβέδα) παρελήφθησαν από διάφορα μέρη του πλανήτη και κυκλοφορούσαν στο τμήμα με επισημάνσεις και υποσημειώσεις. Εκτός από τους πειραματιστές, κανείς δεν ήξερε τι συνέβαινε.

Ένα μήνα αργότερα, η πηγή κλήθηκε να ηγηθεί μιας 9μελους ομάδας αποτελούμενη κυρίως από γυναίκες, της οποίας μοναδικός στόχος ήταν να δώσει αυτό το νερό σε ανυποψίαστους πολίτες στις ΗΠΑ. Αυτοαποκαλούνταν «Watering Team» (Ομάδα Ποτίσματος). Δεν τους ήταν γνωστό σε ποια «πειραματόζωα» θα έδιναν το νερό καθώς επιλέγονταν τυχαία από τους πειραματιστές, αλλά αυτό που ήταν βέβαιο ήταν ότι άλλοι ήταν έφηβοι, μερικοί μεσήλικες και πολλοί άνω των 60 ή 65 τουλάχιστον.

Τους είχαν δοθεί λεπτομερείς οδηγίες για το πώς θα έκαναν το «πότισμα». Αυτό που έγινε επίσης σαφές στην ομάδα αργότερα ήταν ότι όλα τα «πειραματόζωα» γεννήθηκαν Αμερικανοί, μαύροι και λευκοί, διαφόρων κοινωνικών στρωμάτων. Υπήρχαν πολλές Αφροαμερικανές. Το «πότισμα» έπρεπε να γίνει χωρίς τη γνώση των «πειραματόζωων» κάνοντας τα φίλους ή αναζητώντας αβλαβείς ευκαιρίες να τους δώσουν να πιούν ένα ποτήρι νερό για τρεις συνεχόμενες ημέρες. Η ομάδα συχνά απετύχαινε, καταλήγοντας το νερό να το πιούν κατά λάθος άλλα μέλη της οικογένειας που είχαν υποδειχθεί. Έπρεπε να αναφέρουν όμως και γι’ αυτά.

Αυτό συνεχίστηκε για μερικούς μήνες. Μερικά από τα «πειραματόζωα» ήταν σε απομακρυσμένες πολιτείες και πόλεις των ΗΠΑ. Προφανώς η CIA είχε κάποιο σύστημα για να παρακολουθεί τα αποτελέσματα του πειράματος καθώς η «ομάδα» δεν ήταν υποχρεωμένη να παραμένει κοντά τους αφού είχαν πιεί το νερό. «Να απομακρύνεστε χωρίς να εγείρεται ερωτήματα», τους είπαν.

Για να διατηρεί προσωπικό αρχείο -η πηγή έγραφε σημειώσεις στο ημερολόγιό της- κατέγραφε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των διαφόρων «πειραματόζωων» που έπρεπε η ομάδα του να δώσει το νερό. Αυτό απαγορευόταν από την υπηρεσία, ωστόσο πολλοί το έκαναν και η CIA το γνώριζε.

Η πηγή θυμάται ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που οι πράκτορες της CIA που γνώριζαν αυτά τα πειράματα, συμπεριλαμβανομένων και των μελών της δικής του «Ομάδας» συχνά αμφισβητούσαν και έλεγχαν συνέχεια ακόμη και το δικό τους νερό, συχνά έφευγαν από το γραφείο για να φέρουν νερό για τους ίδιους ή για να κάνουν καφέ. «Ήταν μια περίοδο δυσφορίας και ανησυχίας για λόγους που δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε», θυμάται.

Μόλις ολοκληρώθηκε το «πότισμα», η αποστολή ματαιώθηκε απότομα. Τα επόμενα χρόνια η πηγή, δεν άκουσε τίποτα γι’ αυτό το πείραμα, παρά μόνο σαν αστείο. Στα μέλη του «εσωτερικού κύκλου» ανατέθηκαν πιο δύσκολες αποστολές στις ΗΠΑ και στον κόσμο. Ποτέ δεν ανακαλύφθηκαν οι λόγοι για τον περίεργο πείραμα, αλλά ούτε και τα αποτελέσματα.

Με τον καιρό ξεχάστηκε και αντιμετωπίστηκε ως ακόμη μια από τις πολλές ιδιαιτερότητες στις οποίες επιδόθηκε η CIA κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου. Ένα πρόσφατο τηλεφώνημα από μια άλλη πολιτεία των ΗΠΑ ένα πρωινό του Δεκεμβρίου του 2008 τα άλλαξε όλα. Η πηγή, συνταξιούχος πλέον, πληροφορήθηκε ξαφνικά ένα βράδυ από έναν άλλο συνταξιούχο πράκτορας της CIA ότι το Kalpa Vigraha «χάθηκε». Ο πράκτορας που τηλεφώνησε ήταν κάποτε μέλος του «εσωτερικού κύκλου», κάποιος που ήξερε γιατί γινόντουσαν τα πειράματα στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Καθώς τον άκουγε, η πηγή χρειάστηκε κάμποσο χρόνο για να θυμηθεί σε ποιο «είδωλο» αναφερόταν.

«Το ινδουιστικό είδωλο, αγαπητέ μου, δεν θυμάσαι, εκείνο που λεγόταν Kalpa Vigraha;» είπε. «Δεν θυμάσαι τα πειράματα των οποίων σε έθεσαν επικεφαλή της «Ομάδας ποτίσματος»; Σου τηλεφωνώ γιατί ήξερα με βεβαιότητα ότι θα είσαι ζωντανός και σε θέση να ακούσεις αυτήν την είδηση.»

«Μου τηλεφωνείς σήμερα, 32 χρόνια μετά την συνταξιοδότηση μου, για να μου πεις για ένα παλιό ξεχασμένο είδωλο που ποτέ δεν κατάλαβε κανείς μας! Και τι έγινε που χάθηκε; Σιγά το πράγμα!»

«Σιγά το πράγμα!»

Η φωνή στην άλλη άκρη του τηλεφώνου είχε να πει μια εκπληκτική ιστορία.

Η ιστορία της CIA, για τα πειράματα με το Kalpa Vigraha όπως του αποκαλύφθηκε, έβαζε κάτω ακόμη και το X-Files!

Ο πρώην πράκτορας της CIA που τηλεφώνησε στην πηγή εκείνο το πρωί του Δεκεμβρίου του 2008 και κάποτε μέλος του «εσωτερικού κύκλου», ήταν μικροβιολόγος με ειδίκευση στην ανοσοθεραπεία, όταν προσελήφθη από τη CIA το 1946 για να αναλύσει τα στοιχεία του προγράμματος «Lebensborn» («Τα Παιδιά του Χίτλερ») που κατασχέθηκαν από τη ναζιστική Γερμανία μετά την πτώση του Χίτλερ. Ο μικροβιολόγος ήταν μόνο 38 χρονών τότε. Αυτό σημαίνει πως ήταν περίπου 100 χρονών όταν έκανε το τηλεφώνημα στον πρώην συνάδελφό του, ηλικίας 98 χρόνων, το πρωί του Δεκεμβρίου του 2008.

Του υπενθύμισε τα πολλά «πειραματόζωα» που είχε σαν στόχο η CIA για την κατανάλωση του νερού το 1960-61, πολλοί από τους οποίους είχαν ποτιστεί από την ίδια την πηγή προσωπικά. Η πηγή μπόρεσε να θυμηθεί πολλά από τα ονόματα, και έλεγξε το ημερολόγιό του για να επιβεβαιώσει και να φρεσκάρει τη μνήμη του με όλους όσους είχε γίνει «φίλος» για να τους κάνει να πιούν το νερό.

Μια εβδομάδα αργότερα συναντήθηκαν για να συζητήσουν το θέμα. Έψαξαν τη λίστα στο παλιό ημερολόγιο, και για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, θυμήθηκαν τα γεγονότα πριν από 45 χρόνια και πλέον. Η πηγή ενημερώθηκε από τον πρώην συνάδελφο του σχετικά με τα γεγονότα των πειραμάτων του Kalpa Vigraha που δεν του είχαν αποκαλυφθεί νωρίτερα.

Έμαθε ότι υπήρξαν και άλλες «ομάδες ποτίσματος» σε πολλά μέρη του κόσμου στις αρχές του 1960. Ο συνάδερφος του είχε φέρει μαζί του μια πολύ μεγαλύτερη λίστα, δείχνοντας διορθώσεις που είχαν γίνει με τον καιρό στα ονόματα των γυναικών «πειραματόζωων» που είχαν παντρευτεί ή ξαναπαντρευτεί και έπαψαν να χρησιμοποιούν τα παλιά τους επίθετα.

Η CIA κρατούσε μια σχολαστική λίστα («ετικέτα Kalpa», ονομαζόταν) σχεδόν με όλα τα «πειραματόζωα» σε όλο τον κόσμο, και ήλεγχαν τη ζωή τους κρυφά. Δεν είχαν και πολλά να παρακολουθούν βέβαια. Δουλειά τους ήταν, και εξακολουθεί να είναι, να αναφέρουν, αν το «πειραματόζωο» (όπου και αν ήταν στον κόσμο) ήταν ακόμα ζωντανό. Ο λόγος; Όλα τα άτομα που «συμμετείχαν» στο πείραμα με το Kalpa Vigraha αναμενόταν να ζήσουν πολύ, πάνω από τα 100, τουλάχιστον, ίσως να περνούσαν και τα 110 ή και τα 120. Φυσικά αυτό δεν περιλαμβάνει όσους έχασαν τη ζωή τους από αφύσικους θανάτους, σε αυτοκινητιστικά ατυχήματα ή άλλες καταστροφές, δολοφονίες, αυτοκτονίες, τυχαία δηλητηρίαση ή πέθαναν σε συγκρούσεις ή σε πόλεμο.

Η πηγή ενημέρωσε τη λίστα του. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αντικατέστησε τη λέξη «νέγρος» με το «αφροαμερικανός», όπως είναι αποδεκτό σήμερα. Ο συνάδελφος του δεν θα του έδινε τη δική του μεγαλύτερη λίστα. Ήταν άσχετη του είπε.

Του είπε επίσης, πως αποκάλυψε ότι μετά από πολλά χρόνια που συνταξιοδοτήθηκε είχε μάθει, ότι και οι δυο μαζί με άλλους 12 συνεργάτες τους στη CIA υπήρξαν ανυποψίαστα «πειραματόζωα» προτού τους παραχωρηθούν οι ομάδες τους.

Η πηγή επέλεξαν να αποκαλύψει τη λίστα του. Αλλά πριν το κάνει αφαίρεσε τα ονόματα όσων πίστευε ότι ήταν ακόμα ζωντανοί, καθώς δε θα μπορούσε να τους «αντιμετωπίσει» αν εμφανιζόταν ποτέ στην τηλεόραση.

Ακολουθεί ο κατάλογος των προσώπων που απεβίωσαν. Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι όλοι έζησαν πάνω από τα 110 πριν πεθάνουν, κάποιοι φθάνοντας ακόμη και στην ηλικία των 115 και πάνω:

Fannie Thomas, Sarah Knauss, Mary McKinney, Lucy Hannah, Margaret Skeete, Elizabeth Bolden, Maggie Barnes, Edna Parker, Bettie Wilson, Susie Gibson, Zora Wriggle, Maude Davis Farris-Luse, Delina Filkins, Mathew Beard, Carrie Lazenby, Myrtle Dorsey, Elena Slough, Wilhelmina Geringer Kott, Clara Huhn, Ettie Mae Greene, Emma Verona Johnston, Odie Mathews, Florence Knapp, Irene Frank, Emma Tillman, Grace Thaxton, Minnie Ward, Arbella Ewing, Catherine Hagel, Fred H. Hale, Sr., Bertha Fry, Mae Harrington, Agatha Mitchell, Moses Hardy, Corinne Dixon Taylor, Bettie Chatmon, Mary Christian, Johnson Parks, Mary Parr, John Ingram McMorran, Mary Electa Nobel Bidwell, Martha Graham, Gladys Swetland, Mary Randall, Mary Anna Boone. Τέσσερα ονόματα, η Ruth Golonka, ο Willie Lee Morgan, ο Steven Martin και ο Bert Jenkins πέθαναν «κατά λάθος». Η Ruth Golonka, πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, ο Willie Lee Morgan δολοφονήθηκε. Και οι Steven Martin και Bert Jenkins στο Βιετνάμ.

Η απώλεια του Kalpa Vigraha

(Οι ακόλουθες πληροφορίες ελήφθησαν από άλλη πηγή που εξακολουθεί να εργάζεται στην CIA)

Το Kalpa Vigraha, το αντικείμενο με κωδικό «ST Circus Mustang-0183», δεν είχε ακουστεί για πολλές δεκαετίες. Σε κάποιον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το 1996 αποδείχτηκε ότι το βαρύ κιβώτιο υπήρχε στην αποθήκη, αλλά το είδωλο και το χειρόγραφο «είχαν χαθεί». Σε μια έρευνα πολλών εβδομάδων, που εκτεινόταν σε πολλές πολιτείες, και σε έρευνες πολλών υπαλλήλων που είχαν συνταξιοδοτηθεί, η Υπηρεσία μπόρεσε να βρει το χειρόγραφο στο σπίτι ενός μικροβιολόγου τον οποίο είχε προσλάβει η CIA πριν από πολλά χρόνια για να αναλύσει το «φορτισμένο» από το Kalpa Vigraha νερό.

Το χειρόγραφο βρέθηκε, αλλά η τύχη του Kalpa Vigraha αποτελεί ακόμα μυστήριο. Μετά την ανακάλυψη του χειρόγραφου, ακολούθησε ένας χείμαρρος από μυστηριώδεις θανάτους μικροβιολόγων. Τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο γέμισαν με θεωρίες συνωμοσίας για το θάνατο των μάλλον ανησυχητικών θανάτων τους, αλλά λίγοι υποπτεύθηκαν τη CIA μέχρι που η 2η πηγή, ένας εν ενεργεία πράκτορας της CIA μίλησε. Ωστόσο είναι δύσκολο να αποδοθούν όλοι αυτοί οι ανεξήγητοι θάνατοι στη CIA. Οι συμπτώσεις είναι εξίσου δύσκολο να αποκλειστούν, αν βεβαίως η 2η πηγή είναι ειλικρινής σχετικά με τα γεγονότα.

Σύμφωνα με την 2η πηγή το Kalpa Vigraha μεταφέρθηκε λαθραία από τις ΗΠΑ στην Ινδία. Οι τελευταίες πληροφορίες που έφτασαν στα κεντρικά γραφεία της CIA είναι ότι βρίσκεται στην κατοχή κάποιων υπαλλήλων ή επαγγελματιών λογισμικού στο Hyderabad, στο ινδικό κρατίδιο του Άντρα Πραντές.

Για πρώτη φορά μετά από 48 χρόνια, φωτογραφίες του Kalpa Vigraha, που το απεικονίζουν και από τις τέσσερις πλευρές, κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο από την CIA μαζί με μια τεράστια ανταμοιβή σε μετρητά για την επιστροφή του.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ: http://paraksena2012.blogspot.com/2013/01/kalpa-vigraha-cia.htmlhttp://comgr.net http://laptop-service.net http://service-ypologiston.com http://minoas.info http://web-hellas.gr http://wpxproud.net http://wdm.gr http://gr24.info http://sitewards.eu Ανταλλακτικά online Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Παπαδάκης Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτου Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ανταλλακτικά online Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Παπαδάκης ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 67, Ν.ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΛ 210 9012444 - 210 9239148 - 210 9238158 Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Παπαδάκης ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 67, Ν.ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΛ 2117700171 - 2117701241 Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ,SERVICE ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Subaru service Λαουταρης SERVICE ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Subaru service Λαουταρης | JAPAN SERVICE ανταλακτικα ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ Service ιαπωνικων αυτοκινητων ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ,SERVICE ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ | Subaru service Λαουταρης Make Up ΝΥΦΗΣ ΝΥΦΙΚΟ Make Up ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΝΥΦΗΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΑΜΟΥ http://comgr.net http://laptop-service.net http://service-ypologiston.com http://minoas.info http://web-hellas.gr http://wpxproud.net http://grcom.net http://wdm.gr http://gr24.info http://sitewards.eu Ανταλλακτικά online Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Παπαδάκης ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 67, Ν.ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΛ 210 9012444 - 210 9239148 - 210 9238158 Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Παπαδάκης ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 67, Ν.ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΛ 2117700171 - 2117701241 Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ,SERVICE ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Subaru service Λαουταρης SERVICE ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Subaru service Λαουταρης | JAPAN SERVICE ανταλακτικα ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ Service ιαπωνικων αυτοκινητων ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ,SERVICE ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ | Subaru service Λαουταρης Make Up ΝΥΦΗΣ ΝΥΦΙΚΟ Make Up ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΝΥΦΗΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΑΜΟΥ http://pcuser.gr http://pcuser-help.eu http://psagmenos.info http://echology.gr http://2like.eu http://proionta-tis-fisis.info http://newsgr.net http://kritikos.eu ΚΡΗΤΙΚΟΣ Περίεργα και Παράξενα - Παράξενα,Περίεργα,Μεταφυσικό,Ανεξήγητα Φαινόμενα,ΜυστήριαΠερίεργα και Παράξενα | Παράξενα,Περίεργα,Μεταφυσικό,Ανεξήγητα Φαινόμενα,Μυστήρια Φτιάχνω μόνος μου Βάπτιση - Γάμος Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης Βάπτιση - Γάμος Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης Βάπτιση - Γάμος Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης Βάπτιση - Γάμος Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης Βάπτιση - Γάμος Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης Βάπτιση ΚΗΦΙΣΙΑ - Γάμος ΚΗΦΙΣΙΑ Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης ΚΗΦΙΣΙΑ Γάμος ΚΗΦΙΣΙΑ Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης ΚΗΦΙΣΙΑ Βάπτιση ΜΕΝΙΔΙ - Γάμος ΜΕΝΙΔΙ Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης ΜΕΝΙΔΙ Γάμος ΜΕΝΙΔΙ Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης ΜΕΝΙΔΙ Βάπτιση - Γάμος Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης Βάπτιση - Γάμος Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης Βάπτιση - Γάμος Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης Βάπτιση - Γάμος Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης Βάπτιση - Γάμος Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης Βάπτιση ΚΗΦΙΣΙΑ - Γάμος ΚΗΦΙΣΙΑ Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης ΚΗΦΙΣΙΑ Γάμος ΚΗΦΙΣΙΑ Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης ΚΗΦΙΣΙΑ Βάπτιση ΜΕΝΙΔΙ - Γάμος ΜΕΝΙΔΙ Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης ΜΕΝΙΔΙ Γάμος ΜΕΝΙΔΙ Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Διακοσμήσεις Γάμου & Βάπτισης ΜΕΝΙΔΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ απεντομωση αθηνα ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Μικροβιακές Απολυμάνσεις Βιοκαθαρισμός για Ακάρεα σκόνης,Κοριών & Ψύλλων ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΤΟΜΩΝ & ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΨΥΛΛΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κατσαρίδες Κουνούπι Σκόρος Ακάρεα Σφήκα Μυρμήγκια Μύγα Έντομο αποθηκών Τρωκτικά ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Μικροβιακές Απολυμάνσεις ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΤΟΜΩΝ & ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΨΥΛΛΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κατσαρίδες Κουνούπι Σκόρος Ακάρεα Σφήκα Μυρμήγκια Μύγα Έντομο αποθηκών Τρωκτικά ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Μικροβιακές Απολυμάνσεις Βιοκαθαρισμός για Ακάρεα σκόνης,Κοριών & Ψύλλων ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΤΟΜΩΝ & ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΨΥΛΛΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κατσαρίδες Κουνούπι Σκόρος Ακάρεα Σφήκα Μυρμήγκια Μύγα Έντομο αποθηκών Τρωκτικά ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Μικροβιακές Απολυμάνσεις Βιοκαθαρισμός για Ακάρεα σκόνης,Κοριών & Ψύλλων ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΤΟΜΩΝ & ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΨΥΛΛΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κατσαρίδες Κουνούπι Σκόρος Ακάρεα Σφήκα Μυρμήγκια Μύγα Έντομο αποθηκών Τρωκτικά ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Μικροβιακές Απολυμάνσεις Βιοκαθαρισμός για Ακάρεα σκόνης,Κοριών & Ψύλλων ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΤΟΜΩΝ & ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΨΥΛΛΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κατσαρίδες Κουνούπι Σκόρος Ακάρεα Σφήκα Μυρμήγκια Μύγα Έντομο αποθηκών Τρωκτικά ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Μικροβιακές Απολυμάνσεις Βιοκαθαρισμός για Ακάρεα σκόνης,Κοριών & Ψύλλων ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΤΟΜΩΝ & ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΨΥΛΛΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κατσαρίδες Κουνούπι Σκόρος Ακάρεα Σφήκα Μυρμήγκια Μύγα Έντομο αποθηκών Τρωκτικά ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Μικροβιακές Απολυμάνσεις Βιοκαθαρισμός για Ακάρεα σκόνης,Κοριών & Ψύλλων ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΤΟΜΩΝ & ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΨΥΛΛΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κατσαρίδες Κουνούπι Σκόρος Ακάρεα Σφήκα Μυρμήγκια Μύγα Έντομο αποθηκών Τρωκτικά ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Μικροβιακές Απολυμάνσεις Βιοκαθαρισμός για Ακάρεα σκόνης,Κοριών & Ψύλλων ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΤΟΜΩΝ & ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΨΥΛΛΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κατσαρίδες Κουνούπι Σκόρος Ακάρεα Σφήκα Μυρμήγκια Μύγα Έντομο αποθηκών Τρωκτικά ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Μικροβιακές Απολυμάνσεις Βιοκαθαρισμός για Ακάρεα σκόνης,Κοριών & Ψύλλων ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΤΟΜΩΝ & ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΨΥΛΛΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κατσαρίδες Κουνούπι Σκόρος Ακάρεα Σφήκα Μυρμήγκια Μύγα Έντομο αποθηκών Τρωκτικά ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Μικροβιακές Απολυμάνσεις Βιοκαθαρισμός για Ακάρεα σκόνης,Κοριών & Ψύλλων ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΤΟΜΩΝ & ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΨΥΛΛΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κατσαρίδες Κουνούπι Σκόρος Ακάρεα Σφήκα Μυρμήγκια Μύγα Έντομο αποθηκών Τρωκτικά ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ KALOSIRTHATE STIN SELIDA MAS Mikrobiakes Apolymanseis Biokatharismos gia Akarea skonis,Korion & PSyllon OIKOLOGIKI APOLYMANSI ELEGXOS ENTOMON & TROKTIKON PROSTASIA XORON & PROIONTON YGEIONOMIKES MELETES APENTOMOSI MYOKTONIA KSYLOFAGA ENTOMA KATAPOLEMISI PSYLLON KATAPOLEMISI KORION EPIKOINONIA APOTHISI PTINON APOTHISI ERPETON POIOI EIMASTE Katsarides Koynoypi Skoros Akarea Sfika Myrmigkia Myga Entomo apothikon Troktika KALOSIRTHATE STIN SELIDA MAS Mikrobiakes Apolymanseis OIKOLOGIKI APOLYMANSI ELEGXOS ENTOMON & TROKTIKON PROSTASIA XORON & PROIONTON YGEIONOMIKES MELETES APENTOMOSI MYOKTONIA KSYLOFAGA ENTOMA KATAPOLEMISI PSYLLON KATAPOLEMISI KORION EPIKOINONIA APOTHISI PTINON APOTHISI ERPETON POIOI EIMASTE Katsarides Koynoypi Skoros Akarea Sfika Myrmigkia Myga Entomo apothikon Troktika KALOSIRTHATE STIN SELIDA MAS Mikrobiakes Apolymanseis Biokatharismos gia Akarea skonis,Korion & PSyllon OIKOLOGIKI APOLYMANSI ELEGXOS ENTOMON & TROKTIKON PROSTASIA XORON & PROIONTON YGEIONOMIKES MELETES APENTOMOSI MYOKTONIA KSYLOFAGA ENTOMA KATAPOLEMISI PSYLLON KATAPOLEMISI KORION EPIKOINONIA APOTHISI PTINON APOTHISI ERPETON POIOI EIMASTE Katsarides Koynoypi Skoros Akarea Sfika Myrmigkia Myga Entomo apothikon Troktika KALOSIRTHATE STIN SELIDA MAS Mikrobiakes Apolymanseis Biokatharismos gia Akarea skonis,Korion & PSyllon OIKOLOGIKI APOLYMANSI ELEGXOS ENTOMON & TROKTIKON PROSTASIA XORON & PROIONTON YGEIONOMIKES MELETES APENTOMOSI MYOKTONIA KSYLOFAGA ENTOMA KATAPOLEMISI PSYLLON KATAPOLEMISI KORION EPIKOINONIA APOTHISI PTINON APOTHISI ERPETON POIOI EIMASTE Katsarides Koynoypi Skoros Akarea Sfika Myrmigkia Myga Entomo apothikon Troktika KALOSIRTHATE STIN SELIDA MAS Mikrobiakes Apolymanseis Biokatharismos gia Akarea skonis,Korion & PSyllon OIKOLOGIKI APOLYMANSI ELEGXOS ENTOMON & TROKTIKON PROSTASIA XORON & PROIONTON YGEIONOMIKES MELETES APENTOMOSI MYOKTONIA KSYLOFAGA ENTOMA KATAPOLEMISI PSYLLON KATAPOLEMISI KORION EPIKOINONIA APOTHISI PTINON APOTHISI ERPETON POIOI EIMASTE Katsarides Koynoypi Skoros Akarea Sfika Myrmigkia Myga Entomo apothikon Troktika KALOSIRTHATE STIN SELIDA MAS Mikrobiakes Apolymanseis Biokatharismos gia Akarea skonis,Korion & PSyllon OIKOLOGIKI APOLYMANSI ELEGXOS ENTOMON & TROKTIKON PROSTASIA XORON & PROIONTON YGEIONOMIKES MELETES APENTOMOSI MYOKTONIA KSYLOFAGA ENTOMA KATAPOLEMISI PSYLLON KATAPOLEMISI KORION EPIKOINONIA APOTHISI PTINON APOTHISI ERPETON POIOI EIMASTE Katsarides Koynoypi Skoros Akarea Sfika Myrmigkia Myga Entomo apothikon Troktika KALOSIRTHATE STIN SELIDA MAS Mikrobiakes Apolymanseis Biokatharismos gia Akarea skonis,Korion & PSyllon OIKOLOGIKI APOLYMANSI ELEGXOS ENTOMON & TROKTIKON PROSTASIA XORON & PROIONTON YGEIONOMIKES MELETES APENTOMOSI MYOKTONIA KSYLOFAGA ENTOMA KATAPOLEMISI PSYLLON KATAPOLEMISI KORION EPIKOINONIA APOTHISI PTINON APOTHISI ERPETON POIOI EIMASTE Katsarides Koynoypi Skoros Akarea Sfika Myrmigkia Myga Entomo apothikon Troktika KALOSIRTHATE STIN SELIDA MAS Mikrobiakes Apolymanseis Biokatharismos gia Akarea skonis,Korion & PSyllon OIKOLOGIKI APOLYMANSI ELEGXOS ENTOMON & TROKTIKON PROSTASIA XORON & PROIONTON YGEIONOMIKES MELETES APENTOMOSI MYOKTONIA KSYLOFAGA ENTOMA KATAPOLEMISI PSYLLON KATAPOLEMISI KORION EPIKOINONIA APOTHISI PTINON APOTHISI ERPETON POIOI EIMASTE Katsarides Koynoypi Skoros Akarea Sfika Myrmigkia Myga Entomo apothikon Troktika KALOSIRTHATE STIN SELIDA MAS Mikrobiakes Apolymanseis Biokatharismos gia Akarea skonis,Korion & PSyllon OIKOLOGIKI APOLYMANSI ELEGXOS ENTOMON & TROKTIKON PROSTASIA XORON & PROIONTON YGEIONOMIKES MELETES APENTOMOSI MYOKTONIA KSYLOFAGA ENTOMA KATAPOLEMISI PSYLLON KATAPOLEMISI KORION EPIKOINONIA APOTHISI PTINON APOTHISI ERPETON POIOI EIMASTE Katsarides Koynoypi Skoros Akarea Sfika Myrmigkia Myga Entomo apothikon Troktika KALOSIRTHATE STIN SELIDA MAS Mikrobiakes Apolymanseis Biokatharismos gia Akarea skonis,Korion & PSyllon OIKOLOGIKI APOLYMANSI ELEGXOS ENTOMON & TROKTIKON PROSTASIA XORON & PROIONTON YGEIONOMIKES MELETES APENTOMOSI MYOKTONIA KSYLOFAGA ENTOMA KATAPOLEMISI PSYLLON KATAPOLEMISI KORION EPIKOINONIA APOTHISI PTINON APOTHISI ERPETON POIOI EIMASTE Katsarides Koynoypi Skoros Akarea Sfika Myrmigkia Myga Entomo apothikon Troktika APOLYMANSEIS APOLYMANSEIS APENTOMOSEIS APENTOMOSEIS APOLYMANSEIS OIKOLOGIKES APOLYMANSEIS ATHINA APOLYMANSEIS APENTOMOSEIS ATHINA APOLYMANSEIS APOLYMANSEIS OIKOLOGIKES APOLYMANSEIS ATHINA APOLYMANSEIS APOLYMANSEIS APENTOMOSEIS APENTOMOSEIS APOLYMANSEIS OIKOLOGIKES APOLYMANSEIS ATHINA APOLYMANSEIS APENTOMOSEIS ATHINA APOLYMANSEIS APOLYMANSEIS OIKOLOGIKES APOLYMANSEIS ATHINA Αλλαγή οθόνης iPhone 5 Αλλαγή οθόνης iPhone 6S Αλλαγή μπαταρίας iPhone 6S Αλλαγή αισθητήρα εγγύτητας iPhone 6S Επισκευή Lightning Connector, Jack Cable, Mic iPhone 6S Αλλαγή οθόνης iPhone 6S Plus Αλλαγή οθόνης iPhone 6 Plus Αλλαγή οθόνης iPhone 4 Αλλαγή οθόνης αφής (Digitizer) και οθόνης Retina HD iPhone 6 Αλλαγή πίσω όψης iPhone 6S PLUS Επισκευή βρεγμένου iPhone 6S PLUS Αλλαγή μπαταρίας iPhone 6S PLUS Επισκευή βάση φόρτισης – μικρόφωνο iPhone 6S PLUS Επισκευή Καλωδιοταινίας home button iPhone 6S PLUS Επισκευή Καλωδιοταινίας on/off home button iPhone 6S PLUS Επισκευή volume, silent cable iPhone 6S PLUS Επισκευή Μικροφώνου iPhone 6S PLUS Επισκευή Μικροφώνου Ανοιχτής Ακρόασης iPhone 6S PLUS Επισκευή ηχείου iPhone 6S PLUS Επισκευή ακουστικού iPhone 6S PLUS Επισκευή Υποδοχής Ακουστικών iPhone 6S PLUS Επισκευή πίσω κάμερας iPhone 6S PLUS Επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 6S PLUS Aισθητήρας εγγύτητας iPhone 6S PLUS Επισκευή δόνησης iPhone 6S PLUS Επισκευή κεραίας 3G iPhone 6S PLUS Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 6S PLUS Antenna GPS iPhone 6S PLUS Επισκευή SIM card reader iPhone 6S PLUS Επισκευή SIM Card Case iPhone 6S PLUS Εξαγωγή SIM iPhone 6S PLUS Αλλαγή πίσω όψης iPhone 6S Επισκευή βρεγμένου iPhone 6S Επισκευή Μικροφώνου iPhone 6S Επισκευή Μικροφώνου Ανοιχτής Ακρόασης iPhone 6S Επισκευή ηχείου iPhone 6S Επισκευή ακουστικού iPhone 6S Επισκευή Υποδοχής Ακουστικών iPhone 6S Επισκευή Πίσω Κάμερας iPhone 6S Επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 6S Επισκευή δόνησης iPhone 6S Επισκευή κεραίας 3G iPhone 6S Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 6S Επισκευή Antenna GPS iPhone 6S Επισκευή SIM card reader iPhone 6S Επισκευή Sim Card Case Επισκευή Εξαγωγής SIM Αλλαγή πίσω όψης iPhone 6 Plus Επισκευή βρεγμένου iPhone 6 Plus Αλλαγή μπαταρίας iPhone 6 Plus Επισκευή βάση φόρτισης – μικρόφωνο – jack cable iPhone 6 Plus Επισκευή Καλωδιοταινίας home button iPhone 6 Plus Επισκευή Καλωδιοταινίας on/off button iPhone 6 Plus Επισκευή Καλωδιοταινίας Έντασης Ήχου iPhone 6 Plus Επισκευή Μικροφώνου iPhone 6 Plus Επισκευή ΜΙκροφώνου Ανοιχτής Ακρόασης iPhone 6 Plus Επισκευή ηχείου iPhone 6 Plus Επισκευή ακουστικού iPhone 6 Plus Επισκευή Υποδοχής Ακουστικών iPhone 6 Plus Επισκευή πίσω κάμερας iPhone 6 Plus Επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 6 Plus Aισθητήρας εγγύτητας iPhone 6 Plus Επισκευή Δόνησης iPhone 6 Plus Επισκευή Κεραίας 3G iPhone 6 Plus Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 6 Plus Αλλαγή Antenna GPS iPhone 6 Plus Επισκευή SIM card reader iPhone 6 Plus Επισκευή Sim Card Case iPhone 6 Plus Εξαγωγή SIM iPhone 6 Plus Αλλαγή πίσω όψης iPhone 6 Επισκευή βρεγμένου iPhone 6 Αλλαγή μπαταρίας iPhone 6 Επισκευή Lightning Connector, Jack Cable, Mic iPhone 6 Επισκευή Καλωδιοταινίας home button iPhone 6 Επισκευή Καλωδιοταινίας on/of button iPhone 6 Επισκευή volume, silent cable iPhone 6 Επισκευή Μικροφώνου Ανοιχτής Ακρόασης iPhone 6 Επισκευή ηχείου iPhone 6 Επισκευή ακουστικού iPhone 6 Επισκευή Υποδοχής Ακουστικών iPhone 6 Επισκευή Πίσω Κάμερας iPhone 6 Επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 6 Aισθητήρας εγγύτητας iPhone 6 Επισκευή δόνησης iPhone 6 Επισκευή κεραίας 3G iPhone 6 Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 6 Antenna GPS iPhone 6 Επισκευή SIM card reader iPhone 6 Επισκευή Sim Card Case iPhone 6 Εξαγωγή SIM iPhone 6 Αλλαγή πίσω όψης iPhone SE Επισκευή βρεγμένου iPhone SE Αλλαγή μπαταρίας iPhone SE Επισκευή Καλωδιοταινίας home button iPhone SE Επισκευή power, volume, silent Button iPhone SE Επισκευή Dock connector – Mic – Jack cable iPhone SE Επισκευή sensor cable iPhone SE Επισκευή ηχείου iPhone SE Επισκευή ακουστικού iPhone SE Επισκευή Υποδοχής Ακουστικών iPhone SE Επισκευή κάμερας iPhone SE Επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone SE Επισκευή δόνησης iPhone SE Επισκευή κεραίας 3G iPhone SE Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone SE Antenna GPS iPhone SE Επισκευή sim card reader iPhone SE Επισκευή sim card case iPhone SE Επισκευή Εξαγωγής SIM iPhone SE Αλλαγή πίσω όψης iPhone 5S Επισκευή βρεγμένου iPhone 5S Αλλαγή μπαταρίας iPhone 5S Επισκευή Καλωδιοταινίας home button iPhone 5S Επισκευή volume, silent , power Cable iPhone 5S Επισκευή Dock connector – Mic – Jack cable iPhone 5S Επισκευή μικροφώνου ανοιχτής ακρόασης iPhone 5S Επισκευή ηχείου iPhone 5S Επισκευή ακουστικού iPhone 5S Επισκευή Υποδοχής ακουστικών iPhone 5S Επισκευή κάμερας iPhone 5S Επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 5S Επισκευή sensor cable iPhone 5S Επισκευή δόνησης iPhone 5S Επισκευή κεραίας 3G iPhone 5S Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 5S Antenna GPS iPhone 5S Επισκευή sim card reader iPhone 5S Επισκευή sim card case iPhone 5S Επισκευή Εξαγωγής SIM iPhone 5S Αλλαγή πίσω όψης iPhone 5C Επισκευή βρεγμένου iPhone 5C Αλλαγή μπαταρίας iPhone 5C Επισκευή Home button iPhone 5C Επισκευή Home Button Cable iPhone 5C Επισκευή power, volume, silent Cable iPhone 5C Επισκευή Dock connector Mic Jack cable iPhone 5C Επισκευή Mic ανοικτής ακρόαση iPhone 5C Επισκευή ηχείου iPhone 5C Επισκευή ακουστικού iPhone 5C Επισκευή Υποδοχής ακουστικών iPhone 5C Επισκευή κάμερας iPhone 5C Επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 5C Επισκευή sensor cable iPhone 5C Επισκευή δόνησης iPhone 5C Επισκευή κεραίας 3G iPhone 5C Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 5C Επισκευή Antenna 4G Cellular / GPS iPhone 5C Επισκευή sim card reader iPhone 5C Επισκευή Εξαγωγής SIM iPhone 5C Αλλαγή πίσω όψης iPhone 5 Επισκευή βρεγμένου iPhone 5 Αλλαγή μπαταρίας iPhone 5 Επισκευή home button cable iPhone 5 Επισκευή Home button iPhone 5 Επισκευή power, volume, silent Cable iPhone 5 Επισκευή Dock connector Mic Jack cable iPhone 5 Επισκευή Mic ανοικτής ακρόασης iPhone 5 Επισκευή Ηχείου iPhone 5 Επισκευή ακουστικού iPhone 5 Υποδοχή ακουστικών iPhone 4s Επισκευή υποδοχής ακουστικών iPhone 5 Επισκευή πίσω κάμερας iPhone 5 Επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 5 Επισκευή sensor cable iPhone 5 Επισκευή δόνησης iPhone 5 Επισκευή κεραίας 3G iPhone 5 Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 5 Antenna GPS iPhone 5 Επισκευή sim card reader iPhone 5 Eπισκευή sim card case iPhone 5 Eπισκευή Εξαγωγή SIM iPhone 5 Αλλαγή πίσω όψης iPhone 4s Επισκευή βρεγμένου iPhone 4s Αλλαγή μπαταρίας iPhone 4s Επισκευή dock connector iPhone 4s Επισκευή home button iPhone 4s Επισκευή home button cable iPhone 4s Καλωδιοταινία on/off button iPhone 4s Επισκευή Jack / Volume / Mute / Speaker Mic Cable iPhone 4s Επισκευή μικροφώνου iPhone 4s Επισκευή Mic ανοικτής ακρόασης iPhone 4s Επισκευή ηχείου iPhone 4s Επισκευή πίσω κάμερας iPhone 4s Επισκευή μπροστινής κάμερας iPhone 4s Επισκευή sensor cable iPhone 4s Επισκευή δόνησης iPhone iPhone 4s Antenna Cellular 3G iPhone 4s Antenna Wi-Fi / Bluetooth iPhone 4s Επισκυή Antenna GPS iPhone 4s Επισκευή sim card reader iPhone 4s Επισκευή sim card case iPhone 4s Επισκευή Εξαγωγή SIM iPhone 4s Αλλαγή πίσω όψης iPhone 4 Επισκευή βρεγμένου iPhone iPhone 4 Αλλαγή μπαταρίας iPhone 4 Επισκευή dock connector iPhone 4 Επισκευή home button iPhone 4 Επισκευή home button cable iPhone 4 Επισκευή volume, silent, power cable iPhone 4 Επισκευή μικροφώνου iPhone 4
Created by comgr.net